Ijzerzandsteenkoek

Eén van de specialiteiten van natuurbakkerij Rubbens uit Tielt: heerlijke ronde koekjes met een bodem van koekjesdeeg en bestrooid met knobbeltjes (een geel-rode crumbling gemaakt van bloemsuiker, eieren, bloem en boter).

De koekjes ontlenen hun naam aan de roestbruine heuvels van ijzerzandsteen die het Hageland kenmerken. Ijzerzandsteen slorpt de warmte van de zon op zodat het ook 's avonds aangenaam blijft, waardoor een microklimaat ontstaat waarvan ook de druiventeelt kan profiteren. 

Een verrassend lekker, mooi ogend, zacht koekje!

(zakje van drie koekjes)

(ingrediënten: croutte (glutenei, melk, lactose, tarwe), streusel (gluten), bloemsuiker, ei, bakpoeder (tarwegluten), kleurstoffen E102 en E124, cacaopoeder)

(kan bevatten: notensoja)     

Producent:
3,20 €

Ijzerzandsteenkoek vind je terug in deze mandjes: