Ambachtelijke choco

Zuger staat voor een overheerlijke chocopasta die op volledig ambachtelijke wijze bereid wordt.

Deze choco was in de vroegere bakkerij van Annemie en Danny reeds jarenlang een groot succes. Vermits de microbe tóch bleef kriebelen, brachten ze deze chocopasta terug op de markt.

Eind november 2012 verkreeg deze chocopasta het label van ‘streekproduct’.

(een potje van 250g)

(ingrediënten: pure chocolade ((cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, nat. vanille aroma); kan melk bevatten), magere cacao, glucose, suiker, plantaardige vetstoffen (plant. oliën en vetten (palmvet, koolzaadolie, in wisselende verhoudingen), water, zout, emulgatoren (E322 (bevat soja), E471), weipoeder (bevat melk), aroma's, conserveermiddel (E202), voedingszuur (E330), kleurstof (E160a), vitamine A, vitamine D) vanille-aroma, water, zout, invertsuikerstroop, bewaarmiddel kaliumsorbaat)

 

Producent:
3,50 €

Ambachtelijke choco vind je terug in deze mandjes: